Който колкото даде на VIP-овете

А те - улични артисти, събират пари за благотворителност; Софи пя, Аня – игра, а Славков се снима
22 мар 2009 16:30,
67
Който колкото даде на VIP-овете
Кошлуков събира даренията. Снимка: Big Brother

17-те звезди в Къщата и специалният гост Румен Луканов влязоха в ролите на улични артисти.

Това бе задачата на първия Благотворителен съботник, според правила на който всяка събота VIP съквартирантите ще излизат извън къщата, за да влязат в различни роли с цел да съберат колкото се може повече пари за благотворителните каузи на риалити шоуто.

Разделени на два отбора (мъже и жени) - те бяха улични артисти за няколко часа.

Ето какво се случи!

Жените продаваха банички, изпечени от самите тях в къщата на VIP Brother 3.

Божидара Бакалова връзваше на минувачите конци, заредени с енергията на Вселената...

Софи Маринова не спря да пее на импровизирана сцена...

Аня Пенчева и Мис България „продаваха” танци, а дъщерята на Гала, заедно с нейни съученички, Кристияна Вълчева и Петя Дикова пълнеха кутии с дарения от публиката на импровизирания концерт.

Мъжете също не останаха по-назад, като дори направиха най-голямата продажба на вещ за деня – сребърният бастун на Устата, продаден за 2000 лева.

Дуети между Део и Хазарта, Хазарта и Устата, Милко и Саша Антунович, много вещи от къщата, снимки и автографи със съквартирантите, дори празни бутилки, в които бе затворен дъха на мъжете от VIP Brother 3 , бяха между нещата, продадени през деня.

Емил Кошлуков и Румен Луканов не спираха да обикалят между минувачите и да събират дарения в най-различни купи, кашони, кутии и съдове, докато Тодор Славков се снимаше със свои фенове, срещу сумите от 2 до 50 лв. на приницпа „който, колкото даде”.

Така за три часа звездите дадоха всичко от себе си и събраха няколко кашона, пълни с дарения, както и немалък брой SMS-и, в полза на талантливите деца без родителска грижа.

В понеделник в живото предаване на VIP Brother 3 нотариус ще разпечата кутиите с дарения на двата отбора и ще обяви общата събрана сума, както и кой отбор е победител.

Победеният отбор ще трябва да излъчи един номиниран за елиминация участник.

Другите трима номинирани ще бъдат определени, след провеждането на седмичната битка, а един VIP съквартирант ще бъде номиниран от гост-звездата в къщата Румен Луканов.

Всичко за Vip Brother

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Гледах само 1-2 епизода в началото на това т.н Шоу и не мисля че това е хубаво. Какво?!- да се покажат колко са добродушни и щедри нашите "звезди" мноооого зле. Всичко е направено толкова тъпо и неискрено, че нямам думи. Опитвам се да гледам положително, че колкото и бездарни и изкуствени да са VIPовете все пак ще саберат пари и те ще отидат за децата.Надявам се да е така.
65
0
 
0
 
! Отговори
milioner преди 15 години
Като са се събрали благотворително в тази къща защо не ги държат на хляб и сол само,а с парите който им купуват марков алкохол и цигари дса ги внасят за децата.Някой здраво пере пари,а ние си пращаме SMS-си като луди.НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ХОРАЖал ми е за децата,но защо да ограбват нас "милионерчетата".а онези дето трябва се правят все едно ,че това не се случва в нашата хубава България
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
нема край простотията ВИПова - на тъпнарите, които ги гледат още повече
63
0
 
0
 
! Отговори
Валя преди 15 години
Смятам че е лицемерно, проява на лош вкус, морал и липса на милосърдие, хора, които вземат големи хонорари да ме призовават да пращам SMS - и за благотворителност.Като се има предвид заплащането в тези среди и сред такива като мен, коит не са ВИП - ние сме си цял живот благотворители.
62
0
 
0
 
! Отговори
mari преди 15 години
Обръщам се към всички,които смятат да изпращат sms-и за да подкрепят"каузата" на VIP BROTHER:ВИЖТЕ КАК ОБИКНОВЕНИ ХОРА ДАВАТ ГЛАСНОСТ НА СЛУЧАИ С ДЕЦА,НУЖДАЕЩИ СЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА.ЩЕ ВИДИТЕ ОЩЕ КАК СА НАПИСАЛИ КЪДЕ Е ОТИШЪЛ ВСЕКИ ЛЕВ ОТ СЪБРАНИТЕ ПАРИ.http:// .save-darina.org/content/view/33/110/
61
0
 
0
 
! Отговори
cuci преди 15 години
Каквото се търси-това се предлага!Пазарна икономика.Ако никой не гледа-предаването е аут от ефира.Така работи капитализмът.По същият начин стоят нещата и чалгата и останалите селянии,които се излъчват.Има дистанционно-сменете канала и спрете да се оплаквате.Живеем в 21 век и изборът е огромен.Преди имаше два канала и пак ,който искаше намираше и музика и филми и предавания. Ако не ви харесва държавата отидете да живеете в друга,ако не искате-или се примирете,или променете нещо. Българският народ е видял много по-малко мизерия отколкото маса други,но сигурно е най-мрънкащия,винаги и за всичко. На всеки другият му е виновен,че не се справя!Е това според вас логично ли е?
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
mnogo shum za pochti nisho ,kolko pari sa izhar4eni za tozi yut v kushata ,a sega she gi subirat 1 po 1 za da gledame sair,
59
0
 
0
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
Защо никой сериозен журналист или анализатор не се осмелява да коментира това трагикомично унижение на "виповете"??? Просия, пеене-риване, миене на прозирци на коли и шапки за просия са най-уникалното самоубийство на популярни хора с неясни мотиви.
58
0
 
0
 
! Отговори
Натали преди 15 години
Как да дадеш някой и друг лев за благотворителност като в 80% от случаите парите не отиват по предназначение?Елементарен пример:заради циганчетата,които просят пари за цигари, не даваме и стотинка на ***,което ще ги похарчи за баничка...
57
0
 
0
 
! Отговори
мен преди 15 години
Аз пък приветствам идеята на предаването и до сега много ми допада а на по горнитре коментатори които бълват змии и гущери ще попитам те въобще давали ли са пари за каквато и да е благотворителност че толкова злобеят.
56
0
 
0
 
! Отговори
еди кой си преди 15 години
Единственото нещо което света не е в състояние да измисли,това е кантар за простотията..Вземи ги тия от това предаване наречено ВИП-добави към тях и наглостта им и ще получиш арогантноста на българския политик,а като се замислиш ,че и лакомията им граници няма,то за какво остава да си говорим...
55
0
 
0
 
! Отговори
Пас преди 15 години
Ако се смята престоя им в къщата за работа,следва от трудовите си възнаграждения да си плащат ежедневните разходи ,или ако го отчетат за командировки,следва да има лимит.Много е сложно,по-добре е да не се задълбочаваме,за да не си усложняваме живота.
54
0
 
0
 
! Отговори
Pako преди 15 години
20 души по 100 000 лв премия за два месеца са 2 милиона лева.Още толкова и малко отгоре са дадени за ремонт на къщата.За минута рекламно време по време на излъчването се дават между 10 000 и 15 000лв-т.е. от рекламите ще влязат някакви си 18-22 милиона лева за два месеца.А псевдо звездите с тези темпове ще съберат сигурно "колосалните" 500 000 лева?!?НЕ ГЛАСУВАЙТЕ !!!Това е лицемерие и кражба от най-долен тип,като прибавим и нагласения Айдъл,където ви вземат парите манипулиран и нагласен финал.
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе просията не е ли забранена, тия чак и реклама си правят че просили , досаждат на хората
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Явно Гала, Парцала и Циганела искат да си пооправят малко бюджета, така че помогнете им - отдавна не са пазарували
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТАЗИ *** В КЪЩАТА
50
0
 
0
 
! Отговори
Тод преди 15 години
Аз не мога да разбера защо след като каузата е благотворителна тези измислени VР-ове взеха петцифрени хонорари?За да видим кой колко може да се прави на *** ли?Защо сумата от хонорарите не се даде за благотворителната кауза и да ни спестят простотиите и простащината, на които ставаме свидетели?Абсолютна ***, както и да го гледаш!
49
0
 
0
 
! Отговори
Aнонимен преди 15 години
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ ТЪРТЕИ !!!НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ !НЕКА "VIP"-повете ДА ФИНАНСИРАТНУЖДАЕЩИТЕ СЕ ДЕЦА ОТ ДОМОВЕТЕ !P.S. Къде е продължението на текста от 40 ???
48
0
 
0
 
! Отговори
Ле-ле преди 15 години
Не зная откъде са взаимствани шоутата в нашите телевизии,но по-голяма простотия не съм гледала като:"Шоуто на Слави","Комиците",Шоуто на Канала","Vip,Big brother",и още много други,от които се сипят само цинизми и простотии с извратен хумор.Истинският хумор не изисква цинизми,за да е стойностен.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кристияна вълчева опрай либийските деца и дойде и тукашните да оправя - и ще ги опрай като нищо